Az Intézet megtekintése

A Kodály Intézet kolostorépületének felújítása elkezdődött. Az épület folyosószakaszán elhelyezett kiállítás, mely Kodály Zoltán életének és munkásságának főbb állomásait mutatja be, 2019. szeptemberétől CSAK BEJELENTKEZÉSSEL látogatható. Bejelentkezni a +36 76 481 518-as telefonszámon lehet munkaidőben, hétfőtől péntekig 8:30-16:30 között.

A kolostorépület egyéb nyilvános része, így a könyvtár és archívum, zárva tart.

Az Intézet ideiglenes címe: 6000 Kecskemét, Kálvin tér 1. (a Református Ókollégiumban, a Ráday Múzeummal egy épületben)

 

Kiállítás

A Kodály Zoltán életét és munkásságát bemutató kiállításra a belépődíj felnőtteknek 150,- Ft, diákoknak és nyugdíjasoknak 100,- Ft.

 

Intézet megtekintése vezetéssel

A rövid vezetés a kiállítási részen kívül az Intézet egyéb részeibe – így például a koncertterembe – is betekintést ad, melynek díja 3000,- Ft minimum 10 fős csoport esetén.

 

Intézet megtekintése videofilmmel egybekötött vezetéssel

A kiállítási rész és az Intézet egyéb részeinek megtekintésén kívül a program egy videofilm vetítését is tartalmazza, mely az Intézetet s szakmai tevékenységét mutatja be. A program díja 19050,- Ft minimum 10 fős csoport esetén.

 

Időpont-egyeztetéshez kérjük, hívja Kéri Laurát a (76) 481 518-as telefonszámon, vagy írjon e-mailt az office [at] kodaly [dot] hu vagy lkeri [at] kodaly [dot] hu címre.