Tájékoztatás a Kodály Múzeum újranyitásáról

2020. július 2.

Örömmel értesítjük kedves Látogatóinkat, hogy a veszélyhelyzet feloldásával a Kodály múzeum július 8-ától a szokott nyitvatartási rend szerint, bejelentkezéssel ismét fogadja vendégeit.

A kormányrendeletekben foglalt járványügyi óvintézkedések értelmében regisztrációs előjegyzési rendszer szerint működünk, az eddigiekhez hasonlóan most is kizárólagosan bejelentkezéssel fogadunk látogatókat. Kérjük, hogy a tervezett látogatás előtt legalább egy héttel jelentkezzenek be a kodálymuzeum@zeneakademia.hu email címen, megjelölve a látogatók számát, a napot és időpontot. Munkatársunk vissza fog jelezni, hogy milyen idősávban tudják meglátogatni a múzeumot.

Egyórás idősávokban egyszerre összesen 6 látogató tartózkodhat majd a kiállítótérben: 3 fő az fogadótérben és az ebédlőben, 3 fő pedig a szalon teremben és néhai hálóban. Mivel nincsenek erre alkalmas tágas fogadótereink, tisztelettel kérjük a létszámkereten felül érkező látogatókat, hogy ne tartózkodjanak az épületben a következő idősávig tartó várakozás ideje alatt!

Maszk viselése és belépéskor a pénztárnál elhelyezett kézfertőtlenítő használata szigorúan kötelező. 

Az újranyitással kapcsolatos friss információkról kérjük, látogatásuk megtervezése előtt tájékozódjanak weboldalunkon vagy Facebook oldalunkon. A külföldről Magyarországra való beutazást érintő korlátozásokról itt kaphatnak eligazítást. Emellett javasoljuk a központi járványügyi intézkedések nyomon követését, hiszen ezek a múzeum működését is alapvetően befolyásolják.
Szeretettel várjuk minden régi és új látogatónkat, mindazokat, akik érdeklődnek Kodály Zoltán iránt.