Az Intézet megtekintése

A felújítás ideje alatt a Kéttemplom köz 1. szám alatt található kolostorépületben a Kodály-életmű kiállítás az év végéig (2018. december 23.) tekinthető meg az alábbiak szerint:
hétfő-péntek: 9-16, szombat-vasárnap: 10-18, ünnepnapokon zárva

 

A kolostorépület többi része zárva tart, így a könyvtár és archívum is.
Vezetett túrák a felújítás idején a Kéttemplom köz 1. szám alatt nem lesznek.
Videófilmes (szakmai) programot tudunk nyújtani a Református Ókollégiumban, kérjük érdeklődjenek lenti elérhetőségeinken.

 

Kiállítás

A Kodály Zoltán életét és munkásságát bemutató kiállítás megtekinthető minden nap 10-től 18 óráig. Belépődíj felnőtteknek 150,- Ft, diákoknak és nyugdíjasoknak 100,- Ft.

 

Intézet megtekintése vezetéssel
A rövid vezetés a kiállítási részen kívül az Intézet egyéb részeibe – így például a koncertterembe – is betekintést ad, melynek díja 3000,- Ft minimum 10 fős csoport esetén.

 

Intézet megtekintése videofilmmel egybekötött vezetéssel
A kiállítási rész és az Intézet egyéb részeinek megtekintésén kívül a program egy videofilm vetítését is tartalmazza, mely az Intézetet s szakmai tevékenységét mutatja be. A program díja 15000,- Ft minimum 10 fős csoport esetén.

 

Időpont-egyeztetéshez kérjük, hívja Kéri Laurát a (76) 481 518-as telefonszámon, vagy írjon e-mailt az office@kodaly.hu vagy lkeri@kodaly.hu címre.